Cray Cray Crew

När det handlar om modern dans har det i många fall varit mycket populärt att sätt ihop olika dansgrupper för att skapa en fantastisk och inspirerande koreografi. Detta är verkligen något som dansgruppen Cray Cray Crew lyckats mycket bra med. Kanske är just Cray Cray Crew de mest sedda på nätet. Men det finns många andra dansgrupper som har lyckats bli riktigt stora. Dock är Cray Cray Crew mycket bra och håller en hög klass. Här kommer det säkert att vara mycket nytt material som kommer i framtiden och kanske kommer gruppen att verkligen få sitt stora genombrott just via nätet.

I det fallet kommer inte Cray Cray Crew att vara speciellt ensamma om detta, då nätet har varit med och sacray cray crewtt många okända artister på den stora kartan gällande både musik och dans samt även många andra olika saker. Cray Cray Crew är också en grupp som verkligen gör det intressant och roligt med dans, och det är förbluffande att alla kan hålla ordning på så många olika rörelser per koreografisk uppsättning. Här tränas det antagligen många gånger innan allt slutligen sitter som det ska, då det mesta ser mycket professionellt och bra ut.

Cray Cray Crew är inte den enda dansgruppen på nätet

När du är den som gillar att både titta på och få inspiration till nya danssteg, kommer du inte bara att finna Cray Cray Crew på nätet som kan ge dig detta. Det kommer inte heller bara att vara internet som kan komma att bli din inspirationskälla, även om det faktiskt är den absolut största. För att själv bli riktigt bra på dans kan dessa olika grupper som du finner på nätet vara en bra källa för kunskap och lärdom. Kanske blir det du som lägger upp nästa klipp tillsammans med en egen grupp om ett tag.