Just uttrycket CrazyFeet är något som verkar sammanfatta en grupp av olika rytmiska dansstilar som alla härstammar från USA. Dansstilen blandas med modern musik som är aktuell för tillfället. På så sätt skapas det ett intresse för dessa dansstilar så att de kan finnas kvar utan att glömmas bort. Att välja en dansstil inom några av de danser som ingår i gruppen Crazyfeet kan göras av både gamla och unga. Alla kan hcrazyfeeta lika roligt och på så sätt fånga ett intresse som leder till utveckling. Naturligtvis kommer det även att finnas tävlingar för dessa dansstilar och i det läget är det mest bugg och twist som kommer att vara valen.

Om du är den som vill tävla i dans kommer du då att vara den som väljer en av dessa stilar samt en partner med intresse för samma dans. Efter det är det bara en stor dos av träning som gäller för att lyckas i de större tävlingarna. Här går det även mycket bra att bara ha dessa danser som ett intresse, där det enbart handlar om god motion och att ha roligt. Då kan detta bli precis lika värdefullt för kroppen som att gå till gymmet för den som vill forma kroppen.

CrazyFeet kan dock betyda mycket

När det gäller namnet CrazyFeet finns det många olika saker som rör detta. Bland annat finns det ett band som spelar het swing och dansmusik från New York som går under detta namn. Det finns också en dansskola i Australien som har tagit sig just namnet Crazyfeet. Kanske är detta ändå sett till vad det berör, det perfekta namnet för något som har med musik och dans att göra. Kanske du också kommer att hitta flera olika saker som har med dans att göra, som även tagit på sig namnet CrazyFeet.